// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Succesfuld bogmesse 2012
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Succesfuld bogmesse 2012

Skrevet af den 12. november 2012 – 20:27Ingen kommentarer

Weekendens bogmesse er veloverstået! Boghylderne er nu fyldt op med læsestof til både store og små.

Næsten 30.000 bogglade danskere lagde i weekenden vejen forbi BogForum, der hermed satte publikumsrekord.

Lørdag var der for alvor tryk på. Jeg lagde vejen forbi om fredagen og bringer hermed et par stemningsfotos fra en god dag.

De fleste boginteresserede har nok opdaget at messen i år blev holdt i Bella Center på Amager og det gav en lidt anden oplevelse end hvad vi kender fra det noget mere tætpakkede Forum.

Der var flere scener, blandt andet en madscene, hvor kogebogsskribenter kokkerede fra deres bøger og en glimrende børnescene, hvor forfatterne læste højt og talte med børnene. Gangene var meget bredere, der var mere lys og luft og vist også bedre mulighed for at få sig en kop kaffe.

Til gengæld var der forlag, der ikke deltog i år. Vist nok noget med, at det er dyrere at være med end det plejer. Og det er en skam.

Jeg er ret begejstret for Jakob Martin Strids bøger – især hans tegninger er fantastiske. Jeg blev derfor glad som et lille barn, da jeg opdagede den kæmpe store pære.

Pæren (eller en lignende pære) kan også opleves på Storm P. Museet på Frederiksberg, hvor der for tiden er en udstilling med Jakob Martin Strids tegninger.

Jakob Martin Strid er bogaktuel med børnebogen Mimbo Jimbo og de store elefanter. Og så er det vist ingen hemmelighed, at han har vundet flere priser i efteråret 2012.

Der var mulighed for at gøre ganske gode bogkøb af både nye og ældre bøger. Faktisk havde jeg helt ondt i skulderen lørdag af at bære rundt på læsestof fredag. Måske var du også på bogmesse og kan genkende problemet?