// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ally Carters Gallagher Girls: Stol på mig hvis du tør
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Ally Carters Gallagher Girls: Stol på mig hvis du tør

Skrevet af den 30. oktober 2012 – 07:17Ingen kommentarer

Ally Carters Gallagher Girls Stol på mig hvis du tør er anden bog i serien om pigen Cammie som går på en spionskole.

Efter Cammies affære med Josh, en uvidende dreng fra byen, går det godt på skolen. Men da Cammie og hendes to veninder overhører en hemmelig samtale mellem Cammies mor og en af lærerne, så kommer der gang i handlingen.

Cammie får mange problemer, da nogle mystiske drenge dukker op på deres skole. De er også spioner. Pigerne har dog aldrig hørt noget om dem. Er de venner eller fjender? Hvorfor er de her? Mange spørgsmål kører rundt i pigernes hoveder, da veninderne prøver at opklare sagen om de mystiske drenge.

Jeg synes virkelig, at bogen er god. Den er godt skrevet og også rigtig sjov. Man griner flere gange. Og den fanger en godt. Den er klart bedre end den første bog i serien, både fordi det er et bedre plot, men også fordi, den er skrevet bedre. Du kan også læse bogbloggers anmeldelse af den første bog i serien her.

Ally Carter, Gallagher Girls, Stol på mig hvis du tør, Alvilda, 256 sider, 2012, Oversat af Tina Sakura Bestle.