// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sabine Lemire: Miniverdener
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Sabine Lemire: Miniverdener

Skrevet af den 17. oktober 2012 – 06:32Ingen kommentarer

Efteråret er med sine mørke, kolde dage, som skabt til kreative sysler inden døre. Hvis de kniber med at finde på nye projekter, er det værd at fingrene i Sabine Lemires nye bog: ”Miniverdener”.

Bogen vrimler med de skønneste ideér der kan inspirere dig og dit barn til mange timers finurlig leg. Mange børn er glade for at samle på små plastikdimser, fine perler, flot slikpapir m.m. alle de små skatte kan bruges i opbygningen af nye fantasiverdener.

I bogen er der fx idéer til et feslot, et sørøverskib, købmandsbutik, teater og meget mere. Fælles for de fine projekter er at der kan bygges videre på dem, så kun fantasien sætter grænser. Idéerne kan kombineres og ”opskrifterne” behøves absolut ikke følges slavisk, der er masser af plads til sjove løsninger.

Man bliver meget inspireret af de fine billeder i bogen og de små detaljer gør hele forskellen. Der er beskrevet hvordan man laver tingene, hvilket materiale og værkstøj der skal bruges.

Jeg er helt vild med sørøverne med klap for øjet og træben, der med små avispapirshatte, sejler af sted i deres seje sørøverskib, så det må vist blive et af efterårets projekter her i huset.

Sabine Lemire er uddannet designer fra Danmarks Designskole, hun arbejder som stylist på forskellige magasiner og har tidligere udgivet bøger for børn.

Sabine Lemire, Miniverdener, Carlsen, 60 sider, 2012