// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Børnenes BogForum 2012
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Børnenes BogForum 2012

Skrevet af den 9. oktober 2012 – 20:46Ingen kommentarer

Børnene får travlt på årets BogForum, der i år rykker til Bella Center. De får nemlig deres helt eget BørneBogForum med et væld af arrangementer og med masser af plads til at tegne, lytte og lege.

Det er nemt at komme til BogForum i Bella: Der går bus og metro lige til døren, der er parkeringspladser og puslefaciliteter – og ikke mindst mulighed for at puste ud i en af de hyggelige lounger. Så køb en familiebillet, tag børnene ved hånden og besøg BogForum i Bella Center i weekenden den 9.-11. november 2012.

På BørneBogForum kan de mindste i Tegne- og aktivitetsområdet blandt meget andet tegne i Ole Lund Kirkegaards streg, opleve nogle af landets mest populære forfattere, Lene Kaaberbøl, Kim Fupz Aakeson, Josefine Ottesen, Hr. Skæg og mange, mange flere, på Børnescenen, fordybe sig i Lyt & Læs-området og købe bøger hos Børnenes Boghandel, der i mere end 30 år har delt gavmildt ud af sin ekspertise.

BogForum inviterer desuden børn og barnlige sjæle til at deltage i konkurrencer, leg og forskellige aktiviteter som for eksempel skattejagt. Der vil også være masser af arrangementer for børn på de forskellige forlags egne scener.

Du kan læse mere om årets BogForum her.