// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ally Carter, Gallagher Girls: Jeg elsker dig, men sig det ik’ til nogen – det bliver over dit lig
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Ally Carter, Gallagher Girls: Jeg elsker dig, men sig det ik’ til nogen – det bliver over dit lig

Skrevet af den 28. juli 2012 – 21:56Ingen kommentarer

Ally Carter har skrevet en humoristisk og spændende fortælling om pigen Cammie. Hun går på en spionskole for unge piger, som er særligt begavede. Andre mennesker tror, at det er en kostskole for rige piger, men man skal have helt særlige talenter for at blive optaget på skolen.

Cammie kan tale fjorten forskellige sprog. Og kan hacke sig ind på CIA´s tophemmelige filer. Men hun kan ikke finde ud af det med kærlighed. Da hun møder den mystiske dreng Josh, som bare tror, hun er en helt normal pige, opstår der problemer. Kan hun have et forhold til en, der slet ikke kender hende rigtigt? Og vil han finde ud af, at hun går på skolen? Kan de være sammen uden, at han finder ud af sandheden om hende?

Bogen er første bind i serien om Gallagher Girls. Den er godt skrevet, og den er sjov, så man griner mange gange. Desuden er den rigtig spændende, så jeg glæder mig til at læse fortsættelsen. Fortsættelsen er heldigvis allerede udkommet og hedder Gallagher Girls 2: Stol på mig – hvis du tør og den handler også om skolen, venner og kærester.

Ally Carter, Gallagher Girls: Jeg elsker dig, men sig det ik’ til nogen – det bliver over dit lig, Forlaget Alvilda, 286 sider, Juli 2012, Oversat af Tina Sakura Bestle