// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vindere er fundet i konkurrencen Mindful spisning
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vindere er fundet i konkurrencen Mindful spisning

Skrevet af den 16. juli 2012 – 16:08Ingen kommentarer

Vi har fundet to vindere, tillykke til Vevika Søberg og Saskia Gooding.

———————————————————————————————————————————————————————————–
Bogblogger.dk har hermed fornøjelsen at udskrive en helt særlig konkurrence. To af vores læsere kan nemlig komme med bogbloggers redaktør til et VIP arrangement i forbindelse med udgivelsen af Per Brændgaard og Uffe Damborgs nye bog Mindful Spisning – en bog om vægttab med nærvær og nydelse. Det foregår tirsdag den 21. august, kl. 19 – 20.30.

Det er forlaget Pretty Ink. / Rosinante, der står for arrangementet og de byder på snacks og drinks og en overraskelse. Ikke spor dårligt! Mon det er sunde snacks?

Så hvis du vil med på en bytur i sundhedens tegn – med mulighed for at få udleveret et eksemplar af den kommende bog – så er det nu du skal slå til! Vil du med? Send straks (og senest d. 10. august) en mail til Jane@bogblogger.dk, hvis du gerne vil deltage i konkurrencen. Husk at det foregår i København, så du skal kunne møde på Kultorvet.

Om bogen
Mindful spisning er en helt ny tilgang til vægttab og en revolution af den danske spisekultur. Per Brændgaard og Uffe Damborg, der sammen har introduceret ’mindful eating’ i Danmark, viser vejen ud af slankekures usunde og unaturlige forhold til mad og spisning. Mindful spisning handler ikke om, hvad man må spise, men om, hvordan man spiser.

Om forfatterne

Per Brændgaard (født 1971) er cand.scient. i human ernæring og vejleder i kost, motion, livsstilsændring og stabilt vægttab. Sundhedsekspert i Femina.

Uffe Damborg (født 1944) er klinisk psykolog, kognitiv psykoterapeut og meditationslærer. Uffe Damborg er en af pionererne inden for mindfulness i Danmark.

Link til trailer: http://youtu.be/BfqRgTlmAQ4