// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Glæder, længsler og dæmoner! Vinder fundet!
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Glæder, længsler og dæmoner! Vinder fundet!

Skrevet af den 1. august 2012 – 21:46Én kommentar

Så har vi fundet en vinder i konkurrencen. Tillykke Mogens Hovej, du får snarest muligt bogen tilsendt.
———————————————————————————————-

Forfatteren Jacon Weinreich, som står bag serierne Monsterjægerne og Kaptajn Blodskæg, er snart boghandleraktuel med en serie til piger i aldersgruppen 13-16 år. Serien hedder ”Drømmeværelset”, og første bog hedder ”Den sorte blomst”. Forlaget har lavet en fed trailer til bogen, som du kan se herunder.

Du har nu mulighed for at vinde et eksemplar af bogen! Det eneste du skal gøre er at sende en mail til jane@bogblogger.dk med “Drømmeværelset” i emnefeltet senest d. 1. september. Så trækker vi en vinder og sørger for at vinderen får bogen tilsendt. ”Det grønne spejl”, den næste bog i serien, kan købes forår 2013.

BAGSIDETEKST FRA BOGEN: Når kønne, populære Sara Mørk på femten lægger et tæppe over sit skrivebord og tænder sin lille lampe, træder hun ind i Drømmeværelset. Her gemmer hun en hemmelighed, der er så langt ude, at hun ikke engang har fortalt den til sin bedste veninde, Frederikke: I Drømmeværelset kan hun tale med sine indre dæmoner!

Sara kan snakke med dæmonerne om alt. Glæder, sorger, længsler og håb. Selvom hun inderst inde godt ved, at det ikke er … virkeligt.

Men alting ændrer sig, da den overnaturligt smukke Regitze flytter til byen. Inden længe har Sara det meste af klassen imod sig. Og da Regitze samtidig prøver at score Oskar, som Sara er stormende forelsket i, gør hun noget, hun aldrig før har gjort: beder dæmonerne om hjælp …