// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Konkurrence: Vinder fundet!
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Konkurrence: Vinder fundet!

Skrevet af den 29. maj 2012 – 21:238 kommentarer

Vi har fundet en vinder i konkurrencen. Tillykke til Mogens!

Hos bogblogger har vi været så heldige at få lov til at møde Mari Jungstedt hos forlaget People’sPress, da hun var i Danmark i forbindelse med markedsføringen af hendes seneste bog på dansk “Den dobbelte tavshed”. Bogen er hendes 7. fritstående bog i serien om politiinspektør Anders Knutas og hans kollega Karin Jacobsson.

Vi fik et signeret eksemplar med hjem, som vi nu trækker lod om blandt bogbloggers læsere. Er du krimifan, så skriv en kommentar til dette indlæg, og du vil være med i lodtrækningen om Mari Jungstedts seneste bog. Vi udtrækker en vinder den 11. juni, hvor bogen udkommer.

Forlaget skriver følgende om bogen:
Det er i slutningen af juni måned og afrejsedag for filminstruktøren Sam, hans kone Andrea og fire af deres nære venner. De er en del af en større flok familier fra villakvarteret i Visby, der i hverdagen deler det meste: Børnepasning, havearbejde, middage, fester, løbeture og hinandens bekymringer. Den årlige sommertur er et tiltrængt afbræk i rutinerne og en anledning til at gøre noget anderledes sammen, kun de seks, uden børn. I år har Sam planlagt en temarejse i Ingmar Bergmans ånd. De skal deltage i Bergman-ugen på Fårö, og bagefter tager de til Stora Karlsö for at opleve tusindvis af lomvier lette fra de stejle klipper og flyve mod syd, i ly for vinterens kulde.. Men undervejs går noget helt galt. Den dobbelte tavshed er en nervepirrende psykologisk krimi, der borer dybt i de hemmeligheder, selv venner skjuler for hinanden. Den dobbelte tavshed er Mari Jungstedts syvende fritstående bog i serien om politiinspektør Anders Knutas, hans kollega Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.

 • Nis

  Den vil jeg rigtig gerne læse! Krydser fingre for at jeg vinder den.

 • Cecilie

  Har læst alle hendes bøger – så vil glæde mig til at læse den nye:-)

 • Jeg sluger en god krimi og Mari Jungstedt er en af mine favoritter.
  Nu må jeg vente spændt på det bliver d. 11 juni og håbe på det bliver mig, som skal læse den nye Jungstedt bog.

 • Camilla

  Den lyder bare helt vildt god – smider rigtig gerne et lod i puljen 🙂

 • Mogens H.

  Den vil jeg rigtig gerne læse!
  Krydser fingre for at jeg vinder

 • Inger

  Den kunne jeg godt tænke mig at læse 😉

 • Connie Risom

  Har læst hele serien indtil nu, og ville virkelig nyde den syvende bog, mens jeg kommer mig på sofaen efter en levertransplantation.

 • Marianne meyer

  Jeg har nydt at læse alle de tidligere bøger og er bestemt og nødt til at læse denne.