// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vinder fundet!
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vinder fundet!

Skrevet af den 20. april 2012 – 12:394 kommentarer

Så har vi trukket en vinder blandt de indkomne kommentarer. Vinderen er Anders. Tillykke til Anders, som snarest får tilsendt Bo og Lis – den so.
——————————————–
Her på Bogblogger har vi modtaget en sær lille bog fra Forlaget Radius. Bag den sære lille bog står de to forfattere Andreas Refsgaard og Jonas Stampe, som du muligvis har stiftet bekendtskab med i medierne på det seneste.

Hvis du er nysgerrig på bogen må du skrive en kort kommentar under dette indlæg. Vi trækker lod blandt kommentarerne og sender bogen til den heldige vinder. Vi trækker en vinder d. 10. maj 2012.

Bogen er på 64 sider. Hard cover. Med bogen følger en QR-kode med et link til en app, hvor man bl.a. kan få teksten læst op.

Forlagets beskrivelse:
Har du hørt om “Bo og Lis … den so”? Nej? Men det har 27.317 Facebook-fans, der trofast har fulgt med i Bo og Lis-fænomenet, siden Jonas Stampes og Andreas Refsgaards satire over Søren og Mette-bøgerne rullede over skærmen på DR2 for et par år siden. Nu kommer Bo og Lis i bogform. 64 yderst letlæste sider, der vil kunne ryste enhver dansklærer. Bagerst i bogen er der … en slags … opgaver, så man kan teste, om man har lært noget. Ganske enkelt et kultprodukt. I forbindelse med udgivelsen vil en temmelig dum app i øvrigt blive foræret væk til de mange fans. Den indeholder bl.a. oplæsning af bogens tekst og et dejligt vendespil.