// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vinder er fundet til bogen Drømmeland af Alyson Noël
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vinder er fundet til bogen Drømmeland af Alyson Noël

Skrevet af den 9. april 2012 – 20:026 kommentarer

Så har vi trukket en vinder af konkurrencen. Vinderen er Pernille. Tillykke til Pernille.

——————————————————————————————————————
Fra Forlaget Alvilda har vi modtaget den aktuelle bog Drømmeland af Alyson Nöel, som du nu har mulighed for at vinde. Det eneste du skal gøre er at skrive en kort kommentar til dette indlæg. Vi finder en vinder d. 23. april.

Bogen er på 185 sider og målgruppen er primært de 10-14 årige. Men du må også godt læse med, selom du er ældre eller hvis kender en du gerne vil vinde bogen til.

Forlagets beskrivelse: Drømmeland af Alyson Noel er tredje bog i serien om Riley Bloom og hendes liv efter døden. Alyson Noel er forfatteren bag den populære serie De udødelige. Riley Bloom-serien handler om pigen Riley, som er lillesøster til Ever fra De udødelige-serien. I Drømmeland savner Riley sin søster så meget, at hun vil trodse alle advarsler og prøve “drømmesvævning” – en måde hvorpå hun kan få kontakt til Ever gennem drømme. Hun finder et gammelt filmstudie, “Drømmeland”, hvor hun vil øve sig i kunsten. Drømmesvævning er dog både farligt og forbudt og Riley er ikke alene i det mystiske gamle filmstudie.