// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Krimimesse i Horsens 2012
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Krimimesse i Horsens 2012

Skrevet af den 19. marts 2012 – 20:19Ingen kommentarer

Så er der kun få dage til at dørene åbnes for dette års Krimimesse i Horsens. Der er åbent for alle krimifans lørdag d. 24. marts og søndag d. 25. marts. Og findes der et bedre sted end et tidligere fængsel som rammen for en weekend i krimiens tegn?

Du har rig mulighed for at møde nogle af de bedste danske krimiforfattere som Julie Hastrup, Jussi Adler-Olsen eller Elsebeth Egholm. Eller nogle af de udenlanske som Jens Lapidus, S.J.Watson eller Viveca Sten. Det er et meget flot og ambitiøst program, som Horsens Biblioteker har fået lavet. Du kan finde hele programmet her.

Krimimessen blev afholdt første gang i 2001, dengang som en temadag om den nordiske kriminalroman med deltagelse af ca. 200 gæster og fem nordiske forfattere. Ved 10-års jubilæet i 2011 gæstede omkring 5.000 Krimimessen, og der deltog ca. 100 forfattere og foredragsholdere.

Er du interesseret? Du kan læse meget mere om Krimimessen her.