// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kan du skrive en samtidsroman?
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Kan du skrive en samtidsroman?

Skrevet af den 18. marts 2012 – 14:42Ingen kommentarer

Politikens Forlag udskriver nu en romankonkurrence og den bedste skribent vinder 250.000 kr. Politikens Forlag udskrev for to år siden en krimikonkurrence, hvor vinderen blev Øbro og Tornbjerg med krimien “Skrig under vand”, der udkom i 2010. Denne gang skal der skrives en samtidsroman.

Så hvis du har en fin kladde liggende til en samtidsroman i bunken af dokumenter eller måske blot har en ide på din indre harddisk, ja så er det nu du for alvor skal i gang med skrivearbejdet. Manuskriptet til konkurrencen skal indsendes i løbet af januar 2013.

Vinderen bliver fundet af en jury bestående af litterær agent Lars Ringhof, forfatterne Adam Price og Merete Pryds Helle, journalist Stéphanie Surrugue, forlagschef Charlotte Weiss og Politikens litteraturredaktør, Jes Stein Pedersen. Vinderen udpeges 31. maj 2013. Du kan finde mere information om konkurrencen på Politikens Forlags hjemmeside.