// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Dürr: De forbyttede tissemænd
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Morten Dürr: De forbyttede tissemænd

Skrevet af den 10. marts 2012 – 17:37Ingen kommentarer

Mange børn er i dag fortrolige med at bruge computere og iPads og flere og flere forfattere vælger at udgive deres børnebøger i e-bogsformat. Morten Dürr er dansk forfatter og han har udgivet en del del børnebøger i trykt format, hvoraf nogle af dem også bliver udgivet som netop e-bøger. De forbyttede tissemænd en af de bøger, som både kan læses i trykt bog og som e-bog på for eksempel iPad. Bogen er layout’et specielt til iPad’ens skærmstørrelse, så læsbarheden bliver optimal.

De forbyttede tissemænd handler om Konrad og Lea som er med deres klasse på Eksperimentariet. De bliver væk fra de andre elever og havner i et rum med en mærkelig maskine. Her får de trykket på en stor rød knap og pludselig sker der ting og sager. Mon ikke du kan regne ud, hvad der bliver byttet rundt på? Konrad og Lea opdager først senere, hvad der er sket. Og så må de planlægge en tur tilbage til Eksperimentariet for at få løst det lille problem.

Jeg har læst bogen på iPad og det fungerede helt fint, det samme har min medanmelder Tue, som aldersmæssigt er tættere på målgruppen end mig. Tue grinede flere gange under læsningen og blev hurtigt fanget af den sjove historie og læste den i et hug. “Det er en rimelig sjov bog, især fordi der er en mærkelig maskine, der bytter rundt på en tissemand og en tissekone”. Bogen er tilpas fjollet og skør uden at være plat.

Bogen kan købes som e-bog ved at benytte dette link: http://itunes.apple.com/dk/artist/morten-durr/id471269922?mt=11&ign-mpt=uo%3D4 Information fra forlaget: Målgruppen for bogen “De forbyttede tissemænd” er de 9 – 12 årige som selvlæsning og 6 – 8 årige som højtlæsning.

Morten Dürr, De forbyttede tissemænd, 76 sider, Udkommet som e-bog februar 2010 på forlaget Plot, Udkommet som trykt bog på forlaget Carlsen som en del af Carlsens Stribede 2010.