// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julia Lahme: Holder du lige øje med mit diadem? – så passer jeg hverdagen imens.
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Julia Lahme: Holder du lige øje med mit diadem? – så passer jeg hverdagen imens.

Skrevet af den 11. februar 2012 – 14:05Ingen kommentarer

Skønne Julia Lahme har samlet nye og gamle klummer og tekster i ”Holder du lige øje med mit diadem? – så passer jeg hverdagen imens”.

Og det er hverdagen der fylder i Julias tekster – den skønne forbandede hverdag, med syge børn, forbudte smøger på bagtrappen, fedtet hår og forventninger, der på ingen måde holder stik med virkeligheden.

Hun skriver som altid skarpt og med humor. Hun vender vrangen ud på en generation af kvinder, der stresser rundt for at virke afslappede og med overskud til hjemmebag og nyvasket hår.

Det er en diskussion omkring rollemodeller i det moderne kvindeliv, for hvem skal vi se op til og hvem kan tackle hverdagen, som den ser ud i virkeligheden?

Teksterne er inddelt i afsnit, der handler om Kronprinsesse Mary, perfektionisme, hverdag, lykke, kønsroller osv. Og er dedikeret til: dig der står midt i hverdagen.

Læs den over flere gange, ellers kan Julia komme til at fremstå en anelse bitter og det er på ingen måder fortjent, da hun er en af tidens virkelig vedkommende forfattere.

Julia er mor til to, gift og bor på Østerbro. Hun holder foredrag og driver en kommunikationsvirksomhed. Find hende også på hendes blog: www.julialahme.dk.

Julia Lahme: Holder du lige øje med hverdagen? Pretty Ink, 265 sider, 2011