// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jens Jødal: Der var engang i Jerusalem
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Jens Jødal: Der var engang i Jerusalem

Skrevet af den 3. marts 2009 – 11:14Ingen kommentarer

Jesus spiser pizza og burgere. I al fald i den nye børnebog “Der var engang i Jerusalem”. Påsken venter forude og påsken er netop hvad bogen handler om. Hvorfor holder vi påske? Spørgsmålet bliver besvaret i børnehøjde, og netop derfor spiser Jesus og hans venner pizza og burgere til den sidste nadver, så børnene måske bedre kan forholde sig til fortællingen.

Bogen er bygget op omkring børnene Sara og Simon og deres far. Fra sofaen fortæller faren historien om Jesus, Jerusalem og påsken og fortællingen bæres igennem ved at børnene stiller spørgsmål og kommenterer undervejs.

Den bibelske fortælling bliver her serveret på en underholdende og spændende måde. Og på en mere moderne måde end i mange andre børnebibler. Derfor er den værd at læse.

Bogen er for børn i alderen 4-8 år. Den er illustreret af den anerkendte børnebogsillustrator Niels Roland og er således fyldt med fine farverige tegninger. Bogen er en forvokset pixibog og samlet med hæfteklammer og derfor ikke så lækker, som en rigtig indbundet bog. Til gengæld koster den kun 25 kr. Og indholdet er helt i orden – men selvfølgelig fortalt fra et kristent standpunkt.

Jens Jødal, Der var engang i Jerusalem, Illustreret af Niels Roland, Unitas Forlag, Februar 2009.