// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Danny Biltoft Davidsen: Universets Hersker
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Science fiction, Ungdomsroman

Danny Biltoft Davidsen: Universets Hersker

Skrevet af den 9. december 2011 – 06:51Ingen kommentarer

Så er der dømt sci-fi action for alle pengene! Jordens helte kæmper en indædt kamp mod rumvæsnerne – Meta-typerne – og her udrulles hele arsenalet af high-tech udstyr. Især er kampene mellem rumskibe og nævekamp mellem jordens største helt, Hawk, og meta-typernes største badass, Sator Dragarr, ren fornøjelse.

Men David Biltoft Davidsen eksellerer ikke bare i adrenalin pumpet kamp. Konflikter mellem personerne og romancer fylder en del. Romantikken kunne godt koges lidt ned – til gengæld syntes jeg det er fedt, at man også får indblik i, hvad der sker i rumæsnernes hoveder og hvordan deres kultur er skruet sammen. Men metatyperne er ikke alle enige om, at ødelæggelse af jorden er den rette vej.

Bogserien kunne minde om sci-fi tv-serier som for eksempel Star Gate og dens meget filmiske beskrivelser giver godt liv til handlingen.

Danny Biltoft Davidsen, Universets Hersker, Meta-type 3, 386 sider, Facet, 2011.